111 Mobiel tasje

Een mobiel tasje is een beweegbaar tasje, waar een mobiel in past en ook andere spulletjes. Je kunt er bij mij één bestellen in je eigen kleurenwens en maat. Wat ik vooral leuk vind om te doen is het combineren van de stofjes. En natuurlijk ga ik weer uit van het recycle principe. In mijn atelier heb ik allerlei lapjes en accessoires die ik speciaal bewaard en gesorteerd heb.

Kleurstelling 1 en 2: rood/ groen, maat: 18/ 25 cm
Kleurstelling 3: zwart/ wit, maat 18/ 25 cm

Toen ik deze tasjes maakte, dacht ik terug aan mijn tijd in Israël in het huis van Hannah Yakin. Een bijzonder huis waar ik me zeer welkom voelde. Zij had een ladekast met in iedere lade, allerlei lapjes gesorteerd op kleur. Zij maakte daar het patchwork voorpand van voor traditionele Israëlische jurken. Ik mocht wat lapjes van haar gebruiken en heb daar een hippieachtige rugtas van gemaakt. Later heb ik deze in Amsterdam veel gedragen. Hij is gemaakt uit één kleurenfamilie; een term die ik nu in mijn lessen aan het Isaac Beeckman toepas.

Patchwork en handwerk zijn weer helemaal in de mode. Deze wendingen passen bij actuele thema’s zoals: ‘terug naar de natuur’ en ‘duurzaamheid’. Dit is natuurlijk een reactie op de digitale ontwikkeling en daarbij onze poging om in balans te blijven. Daarom is er nu een mobiel tasje voor onze mobiele telefoon, die we eerst een mobiel noemden, maar nu weer gewoon een telefoon. We blijven ontwikkelingen.

Bestel hier

Green Mobiel tasje bestellen klik hier
Black Mobiel tasje bestellen klik hier
Blue Mobiel tasje bestellen klik hier
2 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *