120 Wavegirl

We staan stil. We bewegen mee. Een vreemde periode in een moderne tijd. Onbewust heb ik hierover een animatie gemaakt. Ik heb een meisje getekend die op haar knieën zit. Ze maakt een ‘wave’. Deze ‘loop’ kan altijd maar door gaan. Met deze dansbeweging kunnen eindeloze variaties gemaakt worden met steeds een andere ‘impact’.  De video die hieronder staat is een ‘random’ drieluik!

Als tegenhanger van het studeren teken ik graag. Tekenen zorgt voor ontspanning en past goed bij het thuiszitten door het Corona virus. Als tekendocent krijg ik vanzelf zin om meer te tekenen. Voor mijn ‘online’ lessen heb ik tekenvoorbeelden gemaakt. Nu mag ik gelukkig weer naar school om de kinderen ‘life’ te zien. Ik heb vooral veel digitale vaardigheden opgedaan in deze periode. Ik maak zelfs mijn eigen lesvideo’s! Er is een wereld voor me opengegaan. 

Voor de animatie ‘wavegirl’ heb ik alles met de Ipad verwerkt. Ik gebruikte een programma waarbij ik het beeld van de vorige tekening kan zien. Niet te geloven dat ik ooit op de kunstacademie tekeningen op de gok verschoof. Leve de verrassing van vroeger. Ik kan nu ook het aantal beelden per seconde aanpassen. Op TikTok laat ik deze video animaties los van elkaar zien.. Leve de nieuwe tijd met zijn oneindige mogelijkheden. 

Dus ik blijf gewoon ouderwets tekenen en maak gebruik van de moderne tijd. Samen maak ik het beeld compleet. Veel kijkplezier!

Wil je meer zien van mij op TikTok klik dan hier

8 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Inderdaad heel leuk en knap hoe je die oude beelden nieuw leven in hebt geblazen. Ik vind de Tik Toks ook erg leuk maar weet niet hoe ik die moet liken. dan maar op deze manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *