Over Margot

Ik ben een gedisciplineerde levenskunstenaar. Alles wat ik doe komt vanuit mijn overtuiging en liefde voor creëren. In mijn leven heb ik een intrigerend pad gelopen met veel zijpaden en obstakels. Dit alles heeft mij gevormd tot wat ik nu ben. Ik creëer een wereld om me heen die bij mij past. Ik denk na over gezond eten, gezond bewegen, in het nu leven en meebewegen in deze tijd. De kunst die ik maak gaat over mijn balans tussen lichaam en geest. Mijn levensmotto is een gezond lichaam en een gezonde geest.

In mijn werk overstijg ik meestal de disciplines. Ik zing, dans en acteer graag op het podium, zoals ook mijn gezin in de E-Njen productie deze zomer. Daarnaast maak ik kostuums en decors zoals in India bij de Kattaikkuttu school. Ook ontwikkel ik educatieve beeldende projecten zoals de Olifanten Parade en geef ik beeldende lessen aan kinderen van allerlei leeftijden. Heel leuk vind ik het als mijn gezin mee doet aan een kunstzinnig project dat ik heb bedacht. Ik vertel of teken het liefst mijn verhaal. Dan is de cirkel rond en mijn leven in balans.

Met deze blog sla ik een nieuw pad in. Dit pad voelt goed omdat ik mijzelf en mijn kunst kan laten zien. Zo hoop ik anderen aan te zetten tot het zoeken van hun levenspad en hun manier van zijn. En wordt ikzelf een heel mens.