98 Synbra muur deel 3

Van het bedrijf Synbra Technology ontving ik onder andere een hele zak met piepschuim bolletjes. Hiervan heb ik nu nog een zak liggen. Als ik de bolletjes zie, voel ik mijn handen en hoofd kriebelen. Dit is niet van de statische elektriciteit maar van de zin er wat te van gaan maken. In Synbra deel 1 en 2 (blog 96 en blog 95) kun je meer lezen over de jubileumvoorstelling waarvoor ik de kostuums en het decor heb ontworpen. Het decor is geheel gemaakt van piepschuim.

Met piepschuim kun je alle kanten op:
Het is magisch,
het is statisch,
het is licht,
je kunt het goed lijmen,
je kunt er boven op zitten,
je kunt ermee spelen, (zie kleine Luit op de foto)
je kunt het gooien,
je kunt er iets mee opvullen.

Ik maakte:
een beweegbare psychedelische muur van piepschuim blokken waarmee het decor beeld rigoureus veranderd kon worden doordat de blokken gedraaid of plat neergelegd werden, een super grote poef,
alias ballenbak, met grote piepschuimbollen.

Ik gebruikte:
mijn eigen kledingrek als decorstuk om de kostuums aan te hangen.
Van de muur en de ballen laat ik de voorbereiding zien, volgende keer zie je het eindresultaat.

2 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *