88 Behangrol

Sparen is iets bijzonders. Een waardeloos ding is niks waard, maar een groepje van die spullen bij elkaar wel. Sinds mijn pubertijd spaar ik allerlei kaartjes:
Treinkaartjes,
Bioscoopkaartjes,
Museumkaartjes en Kleding labels.
Tijdens mijn studie aan de Rietveld Academie maakte ik hiervan een oneindige behangrol. Al mijn toegangsbewijzen aan elkaar vast werd RECYCLEKUNST. 

Sparen is iets bijzonders.
Wie wat bewaard heeft wat, namelijk: 
Meer spullen,
Minder ruimte,
Meer werk, 
Minder uitgaven en 
Meer mogelijkheden.

Sparen is iets bijzonders. Als ik iets mooi vind, wil ik er meer van hebben en dan opeens heb ik er te veel van. Dan wil ik dat niet meer sparen en dan komt het dilemma: wat doe ik met die verzameling. Het liefst geef ik het weg aan iemand die er waarde aanhecht. Ik neem er op die manier afscheid van. Hoe doe jij dat?

Sparen is iets bijzonders. Ik bewaar waardeloos materiaal omdat ik er een idee bij heb van wat ik kan maken. De behangrol in mijn studietijd leidde ertoe dat ik nu een bak vol kleding labels heb. In dit leven moet ik een keuze maken welke ideeën ik uitwerk want er moet ook brood op de plank komen. Vandaar dat ik de kledinglabel verzameling nu aan de wilgen hang en wegdoe. Misschien kan er iemand blij mee maken? Reageer dan snel.

Eén reactie Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *