86 Random taxi

Samen met Henry en Dineke gaf ik de performance “Random Taxi” in Den Haag. Als je bij ons in de taxi stapte kon je even ontsnappen aan het dagelijkse leven. Tijdens een performance transformeer ik en ben daardoor niet bezig met het dagelijkse leven. Ik zet mezelf in een andere modes en dat is soms wel fijn.

Tijdens de opening van het nieuwe Spuiplein in Den-Haag werden er door allerlei kunstenaars projecten gedaan. Dineke en ik hadden ons verkleed als hele snelle zakelijke dames. Henry was onze luxe pooier. Bij de taxiplaats stonden we te wachten om nieuwe ‘klanten’ op te pikken. Deze klanten kregen tijdens de taxirit een heerlijke treatment van geïmproviseerde yoga en aandacht theater.

Met Dineke heb ik vaker gewerkt in Rotterdam. Zij is een kei in improviseren en daardoor kom ik ook goed op dreef. Henry noemt zichzelf een enfant terrible en is een echte kunstenaar. We hadden de grootste lol. 

Tijdens de lunch aten we aan een lange tafel uien als groente. In onze van mij geleende mantelpakjes en glimmende laklaarzen dansten wij ter afsluiting van deze bijzondere dag op houten planken de sterren van de hemel. Het was een leuke dag en even die ‘break’ die ik af en toe nodig heb. Kijk maar.

Eén reactie Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *