85. 2019

Eigenlijk zou niemand in de zaal moeten zitten bij een voorstelling. Achter de schermen is het namelijk erg leuk. O ja, zonder publiek is er geen voorstelling. Ik heb het nu over “Musicals in concert” in de Mythe in Goes waarin ik meezong en danste. Elk kwartier droeg ik een ander kostuum en ik deed met 6 nummers mee. Mijn grootste uitdaging was op het juiste moment het podium op te gaan en de juiste microfoon te pakken!

Mijn volgorde:

Lied Kleding
Take me to heaven  Nonnenpak
Brand new day Witte kleding
Voel je hoe de liefde groeit Gala jurk
Murder Murder Gala jurk
Sparkling Diamonds Korset met zwarte rok met oranje rushes
Can Can
Finale

In totaal zijn er 26 nummers opgevoerd door de Musical Vrienden aangevuld met de dansers van Studio Free en turnsters van Forza Gymnastics. Het belangrijkste is om niet in deuropeningen te staan zodat langs stormende sterren niet struikelen. Het gangetje waar alle kleedkamers aan grenzen is heel smal en staat vol lekkere ‘toi, toi, toi’s’. Telkens weer verwissel ik mijn kostuum tussen 2 kledingrekken vol galajurken.

Nadat ik me 5 keer verkleed heb en af en toe op het podium gestaan is plotseling de voorstelling afgelopen. Hoe kan het nu al voorbij zijn? We hebben hier weken aan geoefend. Als ik de kleedkamer uitloop naar de ‘voilee’ word ik ontvangen door 3 personen die ik heel goed ken. Ik vraag Luit: “Hoe vond je het?”. Hij zegt: “Leuk!”. Muze zegt: “Wat knap van je!” en Erlend geeft me een kus. Daar doe ik het dus voor! Op naar het nieuwe jaar met nieuwe kansen. Ik geef mijn beste wensen aan jou.

Foto: Chendo
Foto: Chendo
Foto: Hans
Foto: Chendo
Foto: Hans
Eén reactie Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *