79 Second skin

Voel je je wel eens verblind in je dagelijks leven. Ik soms wel! De maatschappij vraagt van alles van mij en ik doe wat ik kan. Hier is een performance video waarin ik in een nauwe tweede huid mooie bewegingen maak. In Rotterdam heb ik samen met Lotus een dans uitgevoerd in het kostuum van John Giskes. Zijn werk fascineert mij en ik houd natuurlijk van dansen!

In de jaren 90 wilde ik niets liever dan een hippie zijn. Oh, wat had ik graag in de Flower Power tijd geleefd. Ik luisterde naar Bob Dillon en The Doors. Ik kon niet begrijpen dat mensen hun haar kort knipten.
Ik was veganist.
Ik reed geen auto.
Ik was een hippie.
Ik had geen vaste grond onder mijn voeten.

Een tijd geleden heb ik mijn hippievel gedeeltelijk afgelegd. Door mijn hoge principes overboord te gooien heb ik mezelf juist bevrijd. Nu beweeg ik me net binnen de lijntjes en bewandel de gulden middenweg. Soms komt even mijn vrije geest naar boven. Vooral als ik dans en creëer is dat zo. Alle herhalende dagelijkse activiteiten doe ik met de Franse slag.
Ik zing op de fiets
Ik app zinnig
Ik zing in de auto
Ik speel gitaar
Ik maak kerstmuizen
Ik improviseer
Ik heb een flexibele hippiehuid
Kijk maar naar de video


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *