66 Mad Science Zomerkamp

Ik draai mijn hand er niet voor om en draai in mijn eentje een Mad Science zomerkamp. Mijn hoofd draait op volle toeren: eerst tijdens het instuderen van alle leuke trucs en wetenwaardigheden. Nu entertain ik de kinderen superleuk met veel grapjes! Meteen de eerste dag komen er een reporter en een fotograaf van de PZC langs, de bekende Zeeuwse krant! Hier is de link van de video: PZCMadScienceZomerkamp Als Professor Proof (zie blog 48) ben ik een echte wetenschapper!

Opeens weet ik alles over atomen, elektronen, elektriciteit, ecologie en krachten! AAAAEEEEEEEEEEEEKKKK. Mijn hoofd is een spons die snakt naar kennis. Informatie innemen en op een speelse manier naar buiten brengen, is de ultieme methode om boven de stof te staan. Mijn hersenen zeggen: hap, slik, weg.

Effe serieus. Ik heb het deze week super getroffen met kinderen die echt geïnteresseerd zijn en iets anders willen leren. Ze willen uitvinder, wetenschapper of collega worden! Dit zijn de volwassenen van de toekomst en daar word ik blij van. Leve de toekomst!3 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *