64 Kostuum 4

“Je bent zo creatief!” Hoor ik vaak van een werkgever als compliment!
“Je bent zo’n leuk mens!” Hoor ik graag?

Creativiteit is geweldig gereedschap wat ik ten alle tijden kan inzetten. Ik denk wel dat hoe creatiever iemand is hoe ingewikkelder het volwassen worden is! Dit laat ik zien in mijn levensfasen project.

Ik geniet er erg van een creatief mens te zijn. Mijn hersenen maken wijde sprongen. Ik denk associatief en maak verbindingen tussen ongewone disciplines. Een onconventionele gedachte maakt sprongen die een ander niet maakt. Mijn opa Alexander Horowitz heeft mij daarin geïnspireerd. Ik heb hem al eerder genoemd in Blog 48 Professor Proof. Hij zei vaak: “Einstein zei dat het 1% inspiratie en 99 % transpiratie kost om iets uit te vinden.” Talent hebben is niet genoeg, je moet er ook nog wat voor doen!

De 4e fase is: Vrouw

Dit is bijna een bruidsjurk. Maar niet de mijne want die is oranje! Deze jurk is wit dat staat voor een onbeschreven blad. Hij is vrouwelijk met ronde lijnen in een ingewikkeld patroon. De lijnen volgen de vrouwelijke rondingen. Van voren is het een jurk en van achteren een broek. Stoer en vrouwelijk tegelijkertijd. Door het kant kun je een beetje heen kijken wat staat voor een gelaagdheid en openheid. De andere stof is van verpleegsterstof; een leuke associatie. De heupen kunnen geaccentueerd worden door de ronde C-vorm die op meerdere manieren gedragen kan worden.

De laatste 4 weken heb ik de fasen van meisje tot vrouw met je gedeeld. Ik ben natuurlijk benieuwd wat je ervan vind. De video van “4 levensfasen in 4 kostuums” met bewegende beelden deel ik binnenkort!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *