51 Thee drinken

We zijn nu in ons vakantiehuisje in Renesse en zijn aan het ontdigitaliseren. Het is erg gezellig in ons huisje met: ikzelf, Erlend, Luit, Muze, het konijn Hermie en de cavia Emma. Martijn de broer van Erlend en de nichtjes Zina, Elin en Eskaline zijn net aangekomen. We drinken met zijn allen thee met een koekje.

Wat we hier doen, vraag je je af? 

We:
lezen boeken
voet- en beachballen
tekenen
spelen met de dieren
wandelen naar het strand
bouwen zandkastelen
spelen spelletjes
koken en eten samen
drinken thee
praten samen
slapen uit
Mis je iets in dit lijstje?

In dit digitale tijdperk is de computer de handigste uitvinding en daarmee het grootste struikelblok. We willen alles weten en alles zien. Toch is er een leven zonder Ipad of tv, vandaar deze detox week. Mijn mobiel zet ik op vliegtuigstand en gebruik ik alleen in nood! Af en toe een week ontgiften zorgt voor een gezonde balans in lichaam en geest voor jong en oud. Ik kan het iedereen aanraden.

Wil je dit ook uitproberen?

1 Maak je borst maar nat.
2 Het begin zal niet makkelijk zijn.
3 Je moet nog even doorzetten.
4 Je zult merken dat je veel meer tijd hebt.
5 Uiteindelijk ervaar je het als zeer prettig.
3 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *