50 Netten kostuums

We gaan deze meivakantie opnieuw naar het familie zomerhuisje in Renesse. Deze plek betekent voor mij zoveel dat het bijna niet op te noemen is. Toch ga ik het proberen.

Familiebanden:
De 3 huisjes op een rij zijn al sinds 1964 in handen van familie van mijn moeders kant. Ze zijn gekocht door mijn Joodse opa en zijn zus om de familiebanden te versterken! In de zomervakantie liggen we met neven en nichten samen op het strand. We drinken thee en de aanhang ook bier. 

Bezinning:
We praten over alle aspecten die we meegemaakt hebben in het afgelopen jaar, zowel emotioneel als zakelijk. We denken over onze diepste wensen en daarmee over een te bereiken toekomst. We gaan met de golf mee en zijn.
Hier is een spreuk van mijn overleden tante Maja:
De wind en de bomen
De zee en mijn dromen

Vrijheid:
Het leven daar omringt door familie, het strand en de zee geven mij een vrijheidsgevoel. De snelheid van het gewone leven vertraagd en wordt vervangen door eens per dag een wandeling naar het strand en een duik in de zee.

Kunstinspiratie:
De zilte Zeeuwse zandlucht zet ons aan tot creëren. We tekenen samen en maken toneel- en muziekvoorstellingen etc.
Mijn zintuigen worden geprikkeld.

Hoor eens wat ik zie
Zie eens wat ik doe
Voel eens wat ik voel
Proef eens wat ik proef
Ruik eens wat ik ruik
Voel eens wat ik voel

Alle netten van mijn Netten kostuums hieronder heb ik in Renesse gevonden. Zij herinneren mij altijd aan de weidsheid van de zee. Het mooiste einde van de wereld.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *