35 Skiën

Af en toe een leuke ritme verstoring in dit leven geeft ons veel energie. We zijn natuurlijk die 3 maanden naar India geweest. Maar als contrast is een week naar Oostenrijk ook een hele belevenis. Erlend heeft een mooie sfeerfilm van onze skivakantie gemaakt.

Je zult misschien denken: Waarom gaan zulke vrije vogels op skivakantie? Ik zal mijn beweegredenen vooraf opnoemen:
1 Als kind ben ik een paar keer gaan skiën. Ik vind dat zo’n waanzinnig mooie ervaring om nooit te vergeten en wil deze graag met mijn gezin delen.
2 Als kunstenaar en flierefluiter ben ik altijd op zoek naar vrijheid. Die hoop ik bungelend in een stoeltjeslift boven een afgrond te vinden.
3 Als ik een bucketlist had zou een skivakantie erop staan.
4 Als de kinderen groot zijn dragen ze een rugzak met moderne kunsten.
5 Als er sneeuw ligt zijn de bergen stil en vinden we rust.

Voor het eerst sinds de geboorte van de kinderen rijd ik 9 uur naar Oostenrijk. In Niederau aangekomen kunnen we gelijk alles regelen: ski’s, lessen, skipassen. Alles loopt gestroomlijnd. Samen met het gezin van Danielle en Harro zitten we gezellig in een huisje. We ontwikkelen al snel een werkritme. Opstaan, eten en iedereen aankleden alsof we naar de maan gaan. Met de ski’s brengen we de kinderen naar de skischool. Ze krijgen daar van 10 tot 4 uur ski les. Heerlijk lekker vrij skiën… ik kan het nog! Erlend heeft zijn eigen les en gaat net als de kinderen hard vooruit. In een ander dal is betere sneeuw en daar kan ik mijn lol op. In een cafe of in ons appartement vermaken we onze après-ski tijd. Samen beleven we deze prettige Kerstdagen!

Zijn mijn verwachtingen waar gemaakt?

G    Het was een super ervaring samen met familie in de bergen
E    De juiste ingrediënten: spanning, inspanning en ontspanning
W   Hiep Hoi voor de sneeuwmachines
E    Bucketlist nummer 1: nog 1 x skiën
L    Luit vliegt suizend de berg af
D    Muze volgt mij van een rode helling af
I     Erlend wil nog een keer
G    Ik voel me nu nog steeds vrij

4 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Dank jullie! Erlend wordt steeds beter in films editen. 1x in de maand komt er een nieuwe! Het skiën was inderdaad heerlijk, hopelijk kunnen we nog eens gaan, liefs Margot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *