25 Herfstvakantie

De lucht is helder en fris. Ik zie buiten de bomen met een rode en gouden gloed en word weer helemaal warm van binnen. We hebben een boswandeling gemaakt; een waar ritueel elke herfst. Hierdoor laat ik me inspireren voor de kunstcursus die ik geef in het atelier van Erlend. Erlend doet ook mee.

De kinderen hebben even vrij van school en spelen de hele dag met hun oude lego! Ze zijn in het Dolfinarium geweest met oma en opa en zij vonden het geweldig om de zeedieren kunstjes te zien doen. De waarde van onze spullen en ervaringen is zeker omhoog gegaan na onze ervaring in India. Het besef dat wij rijk zijn omdat we hier in Europa geboren zijn maakt mij een tevreden persoon.

In het nieuwste filmpje (Wandeling 2016 Vlog FSL) zie je hoe wij een wandeling maken in de buurt van de Kattaikkuttu Sangam. We komen langs 2 tempels. Dit zegt wat over de belangen in India.
Eén reactie Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *