24 Huis Der Zotheid

We zijn nu een maand terug van onze prachtige reis die alles was wat we ervan verwacht hadden en meer. Allemaal zijn we weer gewend aan de regelmaat van brengen en halen en activiteiten hier en doen dit met de Indiase slag. We dansen er met Kuttu pasjes doorheen en zijn tevreden met onszelf en anderen.

Iedereen is van harte welkom op 13 november van 15:00 tot 17:00 uur in literair café Huis der Zotheid. Alle donateurs die er zijn ontvangen dan hun souvenir (tegenprestatie) uit India. Voor de mensen die niet op die dag kunnen, wordt de tegenprestatie opgestuurd. Op die zondag zullen we ons door Tamil Nadu laten inspireren in Het Huis der Zotheid. Laat je verrassen!

De nieuwste vlog is een echte Kattaikkuttu “all night” performance impressie die je op deze reisblog en ons YouTube kanaal kan zien.

Huis Der Zotheid
Haringvliet 401
3011 ZP Rotterdam
Telefoon: 010 751 4980
Website: www.huisderzotheid.nl

Komt allen!

Je hoort van ons

Groetjes Erlend, Margot, Luit en Muze
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *