5 Kattaikkuttu spreekbeurt

Afgelopen week hebben we op de school van Luit en Muze een Kattaikkuttu  spreekbeurt gehouden en verteld over de reis naar India. De kinderen van groep 4/5 hadden de meeste vragen. Welke taal spreken jullie daar: Engels. Wat eten jullie daar: rijst met groente. Het was leuk en vooral Muze en Luit worden meegenomen in ons enthousiasme. Voor de spreekbeurt hebben we geluksolifantjes gemaakt. Dit kun je zien in het laatste filmpje.

De verslaggever van de Bevelander is langgeweest en woensdag 15 juni komt er een stukje in de krant van Goes. Precies de dag dat we vertrekken!!

Dit alles is mogelijk door de campagne op voordekunst.nl: Kattaikkuttu met familie Steiner Lovisa https://www.voordekunst.nl/projecten/4516-kattaikkuttu-met-familie-steiner-lovisa-1 We hebben hiermee al 84 % gehaald, heel erg bedankt voor alle bijdragen en dus de reis gaat door!!!!

Volgende week komt het eerste verslag uit India!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *