2 De voorbereidingen

De voorbereidingen zijn bijna klaar. De kinderen mogen van school weg van de leerplicht. We hebben de visa en de juiste prikken. We kunnen nu gaan pakken, nog 4 weken. We zijn een crowdfunding campagne gestart waar je ons hele verhaal kunt lezen. Kijk op de link https://www.voordekunst.nl/projecten/4516-kattaikkuttu-met-familie-steiner-lovisa-1

Hier wat leuke informatie.

In 2017 heeft Goes een speciaal cultureel jaar dat toevallig over Goes Zuid-Azië gaat, en ik heb mijn plan bij de gemeente ingediend. Gisterenavond mocht ik in Goes op het podium in de Mythe komen om het project uit te leggen, Iedereen was heel enthousiast, ook de burgemeester, en mijn leuke creatieve activiteiten komen uit. Dus in 2017 gaan er leuke dingen gebeuren en iedereen kan onze ervaring meebeleven.

Mijn ideeën zijn:

Een Kattaikkuttu productie op de Montessori school realiseren
2 jong afgestudeerden van de Kattaikkuttu school hierheen te halen
En misschien komt er een echte olifanten parade!!!
Even afwachten dus.

Er komt binnenkort een filmpje op van mijn optreden op de Idee beurs in de Mythe.

Groetjes Margot


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *